ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

آموزش‌های نظامی و هدایت پهپاد در مدارس اوکراین

آموزش‌های نظامی و هدایت پهپاد در مدارس اوکراین با ادامه نبرد بین اوکراین و روسیه، مقامات ارشد اوکراین تصمیم گرفته‌اند آموزش‌های نظامی از جمله هدایت پهپاد را در دور‌های آموزشی پایه این کشور قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، با ادامه جنگ بین اوکراین و روسیه، مقامات ارشد اوکراین تصمیم گرفته‌اند یادگیری امور نظامی و دفاعی را در دور‌های آموزشی پایه این کشور بگنجانند.

 

خبرگزاری روسی اسپوتنیک» روز چهارشنبه در این زمینه گزارش کرد که «اوکسن لیسووی» وزیر آموزش و علوم اوکراین گفته است که این کشور یک دوره آموزشی با نام «دفاع از اوکراین» را برای آموزش هدایت هواپیماهای بدون سرنشین، آموزش کمک‌های اولیه و همچنین جهت‌یابی مسیرها اجرا خواهد کرد.

 

وزیر آموزش و علوم اوکراین افزود که این برنامه آزمایشی در ماه سپتامبر راه‌اندازی خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش، روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این این کشور نیرو اعزام کرد و از آغاز عملیات نظامی خبر داد. روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد. این جنگ کماکان ادامه یافته و طرفین استفاده از پهپادها را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

 

«سرگئی کراوستوف» وزیر آموزش روسیه نیز اخیرا گفته بود که آموزش‌های نظامی از سپتامبر ۲۰۲۳ به مدارس روسیه بازخواهند گشت. این آموزش شامل موارد احتمالی برای مقابله با حمله شیمیایی یا اتمی، کمک‌های اولیه و تجربه کار با اسلحه «کلاشینکف» است.

 

این آموزش قصد دارد دانش‌ آموزان را با مهارت‌های نظامی با نزدیک شدن به سن خدمت اجباری آماده کند و میزان پذیرش را برای بسیج و خدمت اجباری افزایش دهد. این ابتکار بخشی از پروژه القای ایدئولوژی میهن پرستی در روسیه است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار